Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@22:09:26 GMT

افزایش تقاضا برای خرید طلا به دلیل نگرانی از کرونا

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۸۴۰۶

به گزارش ایلنا و به نقل از بلومبرگ، رونا اوکانل مدیر تحلیل بازار امور مناطق اروپا، خاورمیانه، افریقا و آسیای شرکت INTL FCStone در این باره اظهار کرد: علاقه به خرید نقره و تا حد کمتری طلا از سوی مصرف‌کنندگان عادی طی هفته گذشته به اوج خود رسید.

تقاضا برای خرید نقره به دلیل نرخ فوق العاده پایین، افزایش چشمگیری پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقره در میان فلزات ارزشمند یکی از بزرگترین ریزش قیمت‌ها را داشت و این امر خریداران عادی را برای ورود به بازار ترغیب کرد.

خرید بالاتر در هر دو بازار آسیا و امریکای شمالی مشاهده شده و بسیاری از ضرابخانه‌ها و فروشگاههای فلزات ارزشمند اعلام کرده‌اند که موجودی آنها رو به پایان است.

فروش سکه و شمش طلا به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و افزایش زیادی در تقاضا برای خرید نقره در هند دیده می‌شود که بزرگترین مصرف‌کننده نقره در جهان است و معمولا سهم ۲۰ درصدی از بازار جهانی زیورآلات، نقره آلات، شمش و سرمایه‌گذاری خرد دارد. آمار ضرابخانه امریکا هم از رشد قابل ملاحظه خرید سکه‌های نقره عقاب نشان حکایت دارد. فروش سکه‌های طلای ضرابخانه امریکا در ماه مارس تاکنون ۲۳۰ هزار و ۵۰۰ اونس در مقایسه با میانگین ماهانه ۱۲ هزار و ۵۸۳ اونس در سال ۲۰۱۹ بوده است.

به گفته اوکانل، نشانه مهیا شدن سرمایه‌گذاران برای ورود به بازار دیده می‌شود اما این فعالیت خرید ممکن است ادامه پیدا نکند زیرا تعطیلی فروشگاه‌ها و پالایشگاههای طلا کسب و کار فلزات ارزشمند در سراسر جهان را فراگرفته است.

قرنطینه به معنای آن است که وضعیت فعلی خرید نمی‌تواند به مدت طولانی ادامه پیدا کند به خصوص با در نظر گرفتن بازار بمبئی که به دلیل قرنطینه تعطیل شده است و وضعیت بازار سنگاپور هم مشابه دوبی و هند است.

بیشتر فروشگاههای هند حداقل تا پایان هفته جاری تعطیل خواهند ماند. بازار زواری بمبئی که بزرگترین بازار طلای هند است، تا اطلاع ثانوی تعطیل شده است و شرکت تیتان که بزرگترین جواهرفروش هند از نظر ارزش بازار است، تا ۲۹ مارس تعطیل خواهد بود.

آنانتا پادمانابان، رئیس هیات مدیره شورای جواهرات و سنگهای قیمتی هند اعلام کرد قرنطینه در هند ممکن است باعث شود فروش طلا به پایینترین حد در ۲۵ سال اخیر سقوط کند و مجموع فروش در سال ۲۰۲۰ حداکثر ۳۰ درصد کاهش پیدا کند.

کالین همیلتون، مدیرکل تحقیقات کالا در شرکت “بی ام او کپیتال مارکتس” هم پیش‌بینی کرده است تعطیلی‌های بزرگ باعث محدودیت عرضه در بازار فیزیکی خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ نسبت به روزهای گذشته افت و خیز زیادی پیدا کرده تا جایی که امروز قیمت بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایشی است.

کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۱ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۸۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۸ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۱۸ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۰ میلیون تومان، تارا دستی ۷۹۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۶ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۴۶ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۵۷ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۳ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، محصولات بهمن‌موتور با افت‌وخیز شدید قیمت روبه‌رو است.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی‌.ام‌.سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۸۹ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۸ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750739

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول