Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@10:26:11 GMT

‌۸۰ واحد صنفی طلا و جواهر ‌بهارستان‌ تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۶۱۹۶

‌۸۰ واحد صنفی طلا و جواهر ‌بهارستان‌ تعطیل شد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر فروشان شهرستان بهارستان با اشاره به تعطیلی بیش از ۸۰ واحد صنفی طلا و جواهر در این شهرستان گفت: دولت باید برنامه‌ دریافت مالیات ارزش افزوده از حق اجرت طلافروشان را در چارچوب قانون اجرایی کند. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

بهروز علی‌نیا فرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بهارستان، با بیان اینکه افزایش قیمت طلا میزان خرید و فروش را کاهش داده است اظهار داشت: طلا در گذشته بیشتر به عنوان زینت و سرمایه برای مردم محسوب می‌شد اما امروزه این کارکرد را از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس با اشاره به استقبال مردم از طلای دست دوم تصریح کرد: با فروش طلای دست دوم، فروش طلا نو کاهش محسوسی یافته است که این امر خود سبب کاهش ارزش افزوده نیز می‌شود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان شهرستان بهارستان ادامه داد: مردم برای تبدیل پول خود به سمت سرمایه‌گذاری در طلا روی آورده‌اند و خرید طلای نو به دلیل مالیات ارزش افزوده بالا و حق اجرت خواهان چندانی ندارد.

علی‌نیا فرد با اشاره به مجوز فعالیت 200 واحد طلا و جواهرفروشی در بهارستان بیان کرد: خرید و فروش طلای کارکرده در شهرستان باعث تعطیلی بیش از 80 واحد صنفی طلا و جواهر شده است که در حال حاضر تنها 120 واحد صنفی در این زمینه در بهارستان فعال هستند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: خرید و فروش طلا در سایت‌ها وجاهت قانونی نداردچنگال رکود، بازار طلا و جواهر همدان را هم در برگرفت؛ تازه عروس و دامادها بدون حلقه

وی با تأکید بر مهار افسارگسیختگی بازار طلا افزود: دولت باید برنامه‌ دریافت مالیات ارزش افزوده از حق اجرت طلافروشان را در چارچوب قانون اجرایی کند تا شاهد رشد اقتصادی در کسب و کار طلا و جواهرفروشان باشیم.

رئیس اتحاریه طلا و جواهرفروشان شهرستان بهارستان گفت: بازار مصنوعات طلا به دلیل داشتن اجرت و مالیات ارزش افزوده بالاتر و افزایش قیمت جهانی طلا در رکود به سر می‌برد بنابراین با کاهش قدرت خرید مردم، مصنوعات طلا از دایره خرید حذف شده است در حالی که در گذشته به عنوان هدیه در جریان بود اما امروز صرفاً معاملات برای سرمایه‌گذاری توسط مردم انجام می‌شود.

وی در پایان کاهش درخواست و تقاضای مصرفی را یکی از دلایل رکود بازار طلا قلمداد کرد و افزود: معمولاً قشر متوسط و پایین‌‌تر جامعه علاقه‌‌مند به بازار مصنوعات طلا بودند که با کاهش قدرت خرید و فاصله گرفتن میزان تقاضا خرید و فروش کاهش یافته است.

انتهای پیام/220/ش

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات ارزش افزوده خرید و فروش طلا و جواهر واحد صنفی فروش طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان از افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل امور مالیاتی استان، علی حسین‌پور اظهار کرد: سهمیه تعیین شده در قانون بودجه برای استان سمنان طی سال گذشته با مشارکت فعالان اقتصادی و مودیان مالیاتی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی ثبت شد، افزود: طی سال‌های گذشته مالیات ارزش افزوده مبادی ورودی در وصولی استان‌ها لحاظ می‌شد، اما در سال ۱۴۰۲ این ردیف بودجه درآمدی ملی شد و در سهمیه استان‌ها قرار نگرفت.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در کنار وصول درآمدهای مالیاتی، عوارض ارزش افزوده هم اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این عوارض در اختیار شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایر و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری قرار می‌گیرد.

حسین‌پور تصریح کرد: یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت و همچنین ۲۷ صدم از ۹ درصد ارزش افزوده هم به حساب وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوارض شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایری و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری به طور مستقیم واریز می‌شود، افزود: سهم وزارت بهداشت و ورزش و جوانان به صورت متمرکز توسط سازمان مالیاتی کشور به حساب وزارتخانه‌های مربوطه واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه سهم دهیاری و شهرداری‌ها به طور مستمر و ماهانه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: توزیع ارزش افزوده شهرداری و دهیاری‌ها در استان سمنان طی سال‌های ۱۴۰۰، ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال، ۱۴۰۱، هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و ۱۴۰۲، ۱۳ هزار ۶۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

حسین‌پور گفت: دو هزار میلیارد ریال سهم ارزش افزوده تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به حساب شهرداری و دهیاری‌های استان واریز شد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان سمنان گفت: به ازای هر نفر در این استان سرانه معادل ۱۹ میلیون ۴۸۰ هزار ریال طی سال ۱۴۰۲ مالیات ارزش افزوده توزیع شد، این میزان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ میلیون ۵۱۰ هزار ریال بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به اینکه کسب مالیات ارزش افزوده طی سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: پارسال برای حوزه بهداشت و درمان سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، ورزش و جوانان ۴۸۶ میلیارد ریال سهم مالیات ارزش افزوده واریز شد.

حسین‌پور ادامه داد: ۱۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال نیز به طور متمرکز به حساب خزانه دولت واریز شد تا از طریق معاونت علمی ریاست‌جمهوری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود سال گذشته دو هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال عوارض دریافت کرد، افزود: دهیاری‌های این شهرستان با توجه به شاخص جمعیتی روستاها ۷۱۶ میلیارد ریال عوارض دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اظهار نامه‌های مالیاتی در استان، تصریح کرد: شناسایی مودیان فرار مالیاتی یکی از عوامل این افزایش بود.

حسین‌پور با بیان اینکه ۶۱۰ مورد گزارش فرار مالیاتی طی دو سال گذشته گزارش شد، اظهار کرد: این گزارش‌ها از طریق همکاران در دسترسی به اسناد و مدارک و همچنین بخش بسیاری از گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۵۲۶ حاصل شد.

وی از برگزاری ۳۵ هزار و ۳۳ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای مودیان مالیاتی نیز ۱۲ هزار و ۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان ادامه داد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۸ و دو دهم درصد درآمدهای استان از محل درآمدهای مالیاتی حاصل شد.

کد خبر 751686

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد